maanantai 9. toukokuuta 2016

Loisto projekti

Luokkamme osallistui loisto esiintyjien kampauksien tekemiseen huhtikuun aikana. Loisto esitykset ovat Jyväskylän ammattiopiston musiikkilinjan opiskelijoiden näyttötöitä ja kampaaja opiskelijat ovat jo monesti tehneet halukkaille esiintyjille kampaukset.

Aluksi tapasimme kaikki esiintyjät ja saimme infoa siitä millaisia esitykset ovat olleet aikaisimpina vuosina. Suunnittelutapaamisessa sovimme koekampauksien ja varsinaisten kampausten ajankohdista ja suunnitelimme jo vähän minkä tyylisiä kampaukset olisivat.

Tein asiakkaalleni kiharakampauksen jossa oli muutama helmikoriste yksityiskohtana. Aluksi tupeerasin osion ja sen jälkeen kiharsin. Kasvojen läheltä tupeerasin hieman viistoon taaksepäin jotta hiukset eivät olisi esiintymisen aikana kasvojen edessä. Kampauksen tekeminen oli itseasiassa aika helppo homma mutta oli hyvä että olin harjoitellut etukäteen ja teimme aikaisemmin koekampauksen.


 


Harjoittelin kampauksen tekemistä myös harjoituspäähän.
 
Suoristusraudalle tehdyt kiharat



Pohjatyöt kiharakampaukselle (Föönaus pyöröharjalla ja kohotus tyveen)       
Laineraudalla tehdyt kiharat ennen kiharoiden avaamista.
Kiharat viimeistelyn jälkeen
Lopputulos
Käyttämäni tuotteet ja lainerauta



Tein koekampauksen myös toiselle esiintyjälle koska yksi luokkalaisistamme oli silloin kipeänä. Etuosaan tehtiin ranskalainen letti ja takaosa vedettiin sileäksi. Ponnariosio kiharrettiin.

 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti