sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Rullakampaus

Harjoittelimme rullakampauksen tekemistä samettirullilla ja kiharoiden viimeistelyä. 

Rullat avattiin yksi kerrallaan kampaamalla aukikampausharjalla ja tupeeraamalla kohotettiin tyveä ja rullien jättämät rajakohdat häivytetiin tupeeraamalla kolot pois. Jokainen osio tupeerattiin ja kammattiin pinnallata mahdollisimman sileäksi. Etuosaan sai näyttävyyttä kampaamalla ja tupeeraamalla hiukset taaksepäin jolloin etuhiuksiin muodostuu lainekuvio. Vaihtoehtoisesti hiukset olisi voinut kammata alas sivulle.





Tältä hiukset näyttivät kuivina rullien avaamisen jälkeen.






Rullaamisen jälkeen hiukset kuivattiin kupukuivaajalla tai lämpösäteilijällä. Kuivaamiseen meni noin puoli tuntia ja sen jälkeen rullien piti antaa jäähtyä noin viisi minuuttia jotta kiharat eivät suoristu kun hius on vielä lämmin.




Aluksi rullattin etuosan säteittäinen osio neljällä rullalla. Osion tarkoituksena oli suunnata hiukset pois kasvoilta.Sen jälkeen jatkettiin rullaamalla kaksi osiota päälaelta niskaan. Sivut rullattiin viuhkamaisesti taaksepäin. Tämä oli ensimmäinen kerta kun rullasin samettirullilla mutta se onnistui mielestäni ihan hyvin ja rullilla oli hyvä rullata. Ainut ongelma oli alussa että miten piikit asetellaan oikein että rullat pysyvät tiukasti paikoillaan mutta kun tajusi tekniikan rullat sai oikein hyvin pysymään paikoillaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti