maanantai 14. joulukuuta 2015

Toppipäiväkirja 7.12.

Tänään topissa oli normaali päivä ja seurailin koko aamupäivän naisten ja miesten hiustenleikkauksia ja värjäyksiä. Pääsin myös näkemään ripsien ja kulmien värjäystä ja muotoilua jota olemme myös opetelleet koulussa viimeaikoina. Autoin ja siivoilin myös katselun ohella.

Loppupäivästä minulla oli yksi oma asiakas jolle tein lettikampauksen. Olin tehnyt saman kampauksen asiakkaalle aikaisemminkin mutta hän oli viimekerralla niin tyytyväinen että halusi samanlaisen lettikampauksen uudelleen sillä hänellä oli seuraavana päivänä tilaisuus jossa hiuksien oli mukava olla laitettu jotenkin.  Tein kampauksesta mahdollisimman kestävän toppiohjaajani ohjeiden mukaan jotta kampaus kestäisi seuraavaan päivään. Asiakas oli taas tyytyväinen kampaukseen ja siitä tuli minullekkin hyvä mieli kun tiesi tehneensä jotain hyvin sillä asiakas halusi tulla uudelleen minulle asiakkaaksi.

Tällä viikolla oli myös tehtävänä perehtyä tämän hetken trendikkäisiin hiusväreihin ja värien levitystekniikoihin jotka ovat pinnalla tällä hetkellä. Löysin paljon kuvia muodikkaista väreistä WeHeartIt sovelluksesta.



Harmaat sävyt


 


















Viileät vaaleat sävyt













Pastellisävyt ja kaikki sateenkaaren värit





















Bayalage värjäystekniikka








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti