perjantai 4. joulukuuta 2015

Toppipäiväkirja 4.12.



Tänään topissa oli tarkoituksena perehtyä kevytvärisarjaan ja sen käyttöön. Topppipaikassani on  käytössä KC:n Velvety kevytvärisarja joka on todella monipuolinen ja trendeihin mukautuva sarja. Velvety on myös siitä mielenkiintoinen kevytväri että sitä voidaan käytää myös kevytkestovärinä vaihtamalla hapetteen voimakkuutta. Velvety sarja on minulle ennestään tuttu sillä koulussa on käytössä sama värisarja. Olen oppinut KC:n värisarjoista paljon asioita koska ne ovat käytössä kummassakin paikassa missä opin asioita hiusten värjäämisestä.



Kevytvärejä käytetään usein värjäyksissä hiuksen pituuden värjäämisessä ja permanentin yhteydessä. Kevytväri on kestoväriä hellävaraisempi mutta se ei ole yhtä peittävä kuin kestoväri. Kevytväri on hyvä vaihtoehto vaalennetun hiuksen sävyttämiseen tai tummemmaksi värjäämiseen. Olen nähnyt kevytvärien käyttöä toppipaikassani lähes joka kerta kun olen ollut topissa, olemme käyttäneet kevytvärejä myös koulussa.

Päivä topissa kului katsellessa muutamaa värjäystä ja miesten ja naisten hiustenleikkausta. Tutkin myös yrityksen värisarjoja.





Lähteet: alempi kuva www.kcprofessional.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti