lauantai 5. joulukuuta 2015

Värjäys harjoituksia

Olemme aloittaneet kolmannessa jaksossa värikurssin ja se on lähtenyt hyvin käyntiin käytännön merkeissä. Olemme tehneet paljon erilaisia harjoituksia ja edenneet uuteen aiheeseen joka viikko. Aloitimme vaalennuskäsittelyillä ja tähän mennessä olemme käyneet lisäksi kestovärit ja kevytvärit. Olen päässyt tekemää muutamia harjoituksia harjoituspäälle ja lisäksi olen tehnyt kahdelle luokkalaiselleni kestovärjäyksen sekä kevytvärin ja vaalennuksen. Olemme myös tehneet pareittain yhden oman asiakkaan vaalennuskäsittelyn ja ensi viikolla teemme toisen oman asiakkaan pareittain.


Moniväriharjoitus




Teimme ensimmäisen moniväriharjoituksen pareittain kuoulussa ja teimme tämän työn yhdessä Tarun kanssa. Trkoituksena oli tehdä värjäys siten että niska ja sivut värjätään tummemmaksi ja hevosenkenkäosituksen alue yhden tai kaksi astetta vaaleammaksi. Otsahiuksiin tehtiin vielä muutama lappuraita vaalennusaineella. Aluksi teimme harjoituspäähän vaalennuspesun jotta olisi mahdollista käyttää vaaleampia värejä. Teime värjäyksen Goldwellin väreillä. 
Vaalennuspesu
Alaosa: 6KS + 3% hapete
Yläosa: 8KG + 3% hapete
Raidat: vaalennusjauhe + 6% hapete
Raitoihin sävyä: ColorMask Latte


Raitaharjoitus





Teimme ryhmissä raitaharjoituksia ja meidän ryhmällämme oli tehtävänä tehdä harjoituspäälle osittaiset lappuraidat vaakaosiossa päälaelle.
Vaalennusjauhe + 6% hapete



Omat hiukset


Omien hiusten  värjäyspäivänä minulle tehtiin lappuraidat koko päähän. Kuva lähtötilanteesta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti