maanantai 30. marraskuuta 2015

Toppipäiväkirja 27.11.

Tällä kertaa topissa oli tarkoitus perehtyä yrityksen kestovärisarjaan, sen käytöohjeeseen ja värin levitystekniikoihin. Elegiassa on käytössä KC:n Ultimate kestovärit jotka ovat myös koulussa käytössä. Ultimate on siis minulle koulusta ennestään tuttu kestovärisarja joten en ainakaan tässä vaiheessa oppinut siitä paljoa mitään uutta koska olimme koulussa käyneet niitä läpi samalla viikolla. Kestovärien käyttö, vaikutusajat, hapetteeet, värien valinta jne. ovat alkaneet tulla pikkuhiljaa tutuksi ja koulussa ja topissa oppii kokoajan uusia juttuja. Tässä vaiheessa opiskelua minulle on tärkeintä että opin kestovärien teoreettisen käytön mahdollisimman hyvin jotta myöhemmin voi alkaa keskittymään entistä enemmän värien analysointiin ja soveltamiseen. 

Levitystekniikat ovat oleet myös tämän viikon aiheena ja olen huomannut topissa paljon erilaisia levitystekniikoita. Suurimmaksi osaksi olen nähdyt värien levittämistä siveltimellä muitta silloinkin värin voi levittää monella tavalla.  

Tällä kertaa harjoittelin myös harjoituspäähän erilaisia raitatekniikoita ja värinlevitystekniikoita. Käytin tekniikoiden harjoitteluissa houitoainetta vaalennusaineen tai värien sijaan.


Brushlights värjäystekniikkalla raitoja ja siveltimellä vapaalla kädellä tehdyt raidat


Balayage levitystekniikka ja folioraidat vaakaosioissa



Harjoittelin myös rullakampauksen tekoa pitkähiuksiselle harjoituspäälle koska en ole ikinä ennen kokeillut rullien laittamista.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti