keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Paul Mitchelin Awapuhi tehohoito





Havaijilla kasvavaa awapuhi-inkiväärikasvia on käytetty hiusten ja ihon hoitoon jo vuosisatoja. Paul Mitchell vaikuttui saarilla vieraillessaan awapuhin parantavista ominaisuuksista Ja halusi alkaa käyttämään kasvia hiustuotteiden valmistuksessa. Kaikki tuotteissa käytetty awapuhi tuotetaan edelleenkin Havajilla.

Awapuhi Wild Ginger® on ylellinen luksussarja, joka sisältää syväkosteuttavan awapuhi-uutteen lisäksi KeraTriplex®-yhdisteen, jossa kolme erilaista keratiinia korjaavat ja jälleenrakentavat hiuksia tehokkaasti. Kemiallisten käsittelyjen ja lämmön rasittamat hiukset saavat takaisin upean kiillon ja silkkisen pehmeyden. Awapuhi Wild Ginger® tarjoaa valikoiman puhdistus- ja hoitotuotteita, jotka syväkosteuttavat ja vahvistavat hiuksia. Sarjan tehokkaat muotoilutuotteet eivät kuivata hiuksia, vaan tekevät niistä runsaat ja pehmeät, antaen pitoa ja tukea kaikkiin muotoilu- ja viimeistelytarpeisiin.







Awapuhi tehohoito

1.
Aluksi hiukset pestään Awapuhi Moisturizing Lather Shampoolla. Sen jälkeen hukset pyyhekuivataan ja hiuksiin levitetään Keratripleks tiiviste. Hiukset kääritään pyyhkeeseen ja aineen annetaan vaikuttaa 5 minuuttia. Keratriplexiä ei huuhdella pois hiuksista sillä se imeytyy niihin vahvistaen hiusta.
Moisturizing Lather Shampoo®
Moisturizing Lather Shampoo

2.
Toisessa vaiheessa hiuksiin levitetään Awapuhi Keratin Intensive Treatment hoitoaine jonka annetaan vaikuttaa hiuksissa 10 minuuttia. Vaikutusta tehostetaan vielä lämpösäteilijän avulla. Vaikutusajan jälkeen hiukset huuhdellaan ja kuivatetaan normaalisti.

Keratin Intensive Treatment®
Keratin Intensive Treatment







Kuvat: http://www.kcprofessional.fi/awapuhi_wild_ginger.html





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti