perjantai 22. huhtikuuta 2016

Vaihto kosmetologien kanssa

Meillä oli 5.jakson aikana kahden kosmetologiluokan kanssa vaihtopäivä. Teimme heille värjäyksiä leikkauksia ja hoitoja ja he tekevät meille myöhemmin erilaisia hoitoja vastapalvelukseksi. Tällaiset vaihtopäivät ovat olleet ihan hyviä koska niissä on yleensä ollut haastaviä töitä ja on saanut enemmän harjoitusta.

Ensimmäisenä vaihtopäivänä tein yhdelle kosmetologitytölle tyvivärin ja tasasin latvoja mutta en muistanut ottaa siitä työstä kuvia.

Toisena päivänä minulla oli asiakkaana tyttö joka halusi että hänen hiuksiaan vaalennettaisiin ja väriä tasoitettaisiin. Päällimmäisistä osista väri oli jo lähes tavoitteen mukainen mutta alta hiukset olivat liian tummat. Vaalensin hiusta edeten tummista osioista vaaleimpiin. Tyvi jätettiin värjäämättä koska se oli valmiiksi hyvän värinen joten häivytin vain tyvikasvun ja vaalennuksen rajaa. Väri oli vaalennuksen jälkeen tasainen mutta vielä liian kellertävä joten laitoimme vielä lopuksi luximan koko tukkaan. Hiukset olivat todella paksut ja pitkät joten aikaa meni paljon mutta lopputulos oli mielestäni todella hyvä.
Ennen
Jälkeen






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti