maanantai 4. huhtikuuta 2016

Toppipäiväkirja 29.3.- 1.4.

Tiistai

Aamulla katselin asiakastöitä ja lakaisin hiuksia pois aina asiakkaiden lähdettyä. Samalla putsasin värikuppeja ja muita työvälineitä. Päivällä toppiohjaajallani oli parin tunnin tauko joten värjäsin siinä välissä hänen hiuksensa. Loppupäivän katselin taas asiakastöitä ja putsailin paikkoja.

Keskiviikko

Aamulla katselin asiakastöitä ja siivoilin samalla. Välillä viikkasin pyyhkeitä ja autoin tuotetilauksen purkamisessa. Loppupäivän katselin asiakstöitä ja lakaisin hiuksia lattialta.

Torstai

Aamulla katselin taas asiakastöitä ja autoin välillä jossain jutuissa. Loppupäivän tein pientä testiä siitä miten hius käyttäytyy vaalentaessa ilman olaplexia ja olaplexin kanssa. 




Perjantai

Aamulla katselin asiakastöitä ja viikkasin pyyhkeitä hyllyyn. Loppupäivästä jatkoin vielä olaplex testiä. Siivoilin myös taas paikkoja ja pyyhin tuotehyllyjä.



Tässä kuvassa hiustupsuja on vaalennettu kolme kertaa. Vasemmanpuoleinen tupsu on käsittelemätön tupsu ja keskimmäinen normaalisti vaalennettu ja oikeanpuoleinen olaplexin kanssa vaalennettu. Kaikki tupsut ovat samaa hiusta jota ei ole aikaisemmin käsitelty.

1. kerta
9% hapete + vaalennusaine (+ No.1 olaplex toiseen massaan ja No.2 olaplex vaikutusaika 10min) 
Vaikutusaika 45min

2. kerta
9% hapete + vaalennusaine (+ No.1 olaplex toiseen massaan ja No.2 olaplex vaikutusaika 10min)
Vaikutusaika 45min

3. kerta
12% hapete + vaalennusaine (+ No.1 olaplex toiseen massaan ja No.2 olaplex vaikutusaika 10min)
Vaikutusaika 45min

Tupsut saivat kuivua itsestään ja kuvastakin huomaa jo eron siinä miten olaplex suojaa hiusta vaalennettaessa. Ilman olaplexia on päästy hieman puhtaamman vaaleaan lopputulokseen mutta hius tuntui karhealle ja katkeili jo aika paljon. Olaplexin kanssa vaalennettu tupsu taas on pysynyt yhtä hyvässä kunnossa kuin lähtötilanne oli. Hiuksen luontainen taipuisuus on tallella eikä hius katkeile ja tuntuu yhtä sileälle kuin käsittelemätön tupsu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti